Aktuelt

ÅREFORKALKNING KAN FJERNES!

Onsdag  d. 31. oktober, fortalte lægerne Claus Hancke og Katrine Flindt fra IOM-klinikken i Lyngby, om behandling af åreforkalkning.

Åreforkalkning er en af de hyppigste årsager til invaliditet og forkortet levetid.

Følger af åreforkalkning, kan f.eks. være smerter i benene ved gang, trykken i brystet ved fysisk anstrengelse. Gener som forringer livskvaliteten.

Formålet med aftenen var, at fortælle, hvordan det er muligt at opspore hjerte-kar sygdomme og åreforkalkning, så tidligt som muligt.

I vores vurdering af åreforkalkning anvender vi udover de gængse lægelige principper en række undersøgelser og behandlingsmuligheder, man sjældent anvender indenfor den traditionelle lægeverden.

Der er igennem de sidste 30 år givet millioner af EDTA-behandlinger, og de lægelige erfaringer og videnskabelige studier viser, at det er en særdeles effektiv behandling med meget få bivirkninger.

Misha Sakharoff sluttede aftenen af med at fortælle om interativ sundhed.

DEN TAVSE EPIDEMI – Sund Livsstil Messen

Katrine Flindt deltog på Sund Livsstil messen, hvor hun fortalte om symptomer på tungmetalbelastning. Symptomer som træthed, mærkelige smerter, føleforstyrrelser, koncentrationsbesvær, migræne, maveproblemer, der dagligt nedsætter livskvaliteten for mange mennesker. Vi lever i en verden fuld af giftige stoffer. Heldigvis kan kroppen afgifte det meste. Men hvis skidtet hober sig op – så giver det symptomer.

DEN TAVSE EPIDEMI – Lyngby bibliotek

Margarita Elkjær og Katrine Flindt, orthomolekylære læger fra IOM klinikken i Lyngby, fortalte om ubalancer, der skyldes tungmetalbelastning i kroppen og hvordan man transportere giftige stoffer ud af kroppen.

Billederne er fra Lyngby Bibliotek d. 5. september 2018