Andre behandlinger i klinikken

Nogle kommer for en second opinion om deres sygdom,

og andre kommer for behandling af en alvorlig sygdom.


Udover de behandlinger du kan læse om her på siden, igangsætter IOM mange andre typer behandlinger alt efter den aktuelle sygdomstilstand, ligesom vi også iværksætter målrettet forebyggelse, hvis man for eksempel har en familiær øget risiko for en eller anden sygdom.


For mere specifik information, er du altid velkommen til at kontakte klinikken

  • Samtaleforløb

ved sygeplejerske

  • Neurologiske sygdomme

Dissemineret sklerose

Parkinsons sygdom

  • Mave-tarm-problemer

Margarita Elkjær er speciallæge i Intern medicin og Mave-tarm-sygdomme og har stor erfaring med behandling af mave-tarm-problemer, hvor medicin kombineres med kost og tilskud, og patienten ofte oplever betydelig bedring.

Micro cirkulation – PEMF BEMER

PEMF BEMER behandling står for Pulsed Electromagnetic Field BEMER behandling. Det er en form for alternativ behandling, hvor en person ligger på en madras, der sender elektromagnetiske pulser til kroppen. Formålet med behandlingen er at øge blodgennemstrømningen, forbedre oxygenering af væv og celler, og fremme kroppens naturlige helingsprocesser.

BEMER behandling blev opfundet i Tyskland i år 2000 og er blevet brugt i en række lande siden da. Det er en ikke-invasiv og smertefri behandling, og det kræver ikke brug af medicin eller andre kemikalier.