Vi behandler åreforkalkning - EDTA

Har du fået diagnosen, at du har åreforkalkning eller diabetes? Kan du mærke et eller flere af de kendte symptomer?
Hvis ja, er det nødvendigt, at du aktivt kommer i gang med en relevant behandling.

Jo tidligere, desto bedre kan vi hjælpe dig.

Som du kan læse her ved vi, hvad vi taler om, når vi påstår, at vi kan hjælpe dig. Det har vi allerede gjort i tusindvis af patienter i de sidste 30 år.

Hvorfor har du åreforkalkning?

Åreforkalkning er en sygdom, der udvikler sig i kroppen efterhånden, som vi ældes. Den er ofte smertefuld og den udvikler sig over tid med stadigt flere nyttige og tab af god livskvalitet.

Din livsstil er en vigtig faktor

Åreforkalkning skyldes ofte et kedeligt samspil af flere faktorer. Herunder ofte mangeårig kost med mangel på mineraler og vitaminer. Også rygning, mangel på motion, sukkersyge og / eller du er meget stresset eller sover dårligt har betydning.
Åreforkalkning er i mange år blevet betragtet som vandrør, der er tilstoppet af kalk. Man har derfor indsat en stent (fjeder der holder blodkarret åbent), eller nye rør uden om forsnævringen (bypass-operation). Disse metoder har desværre ingen virkning på selv sygdommen, og den symptomlindrende effekt er tidsbegrænset. I dag ved vi, at arterier er ikke vandrør.
Dine arterier består af levende celler, som kan trives eller mistrives. Vores opgave er at skabe trivsel igen i dine celler.

Vi har 2 opgaver sammen:

1. Først og fremmest at få dit blodomløb til at blive så normalt som mulig igen, og forhindre unødige og risikofyldte operationer. Vi ved, hvordan det gøres.

2. Dernæst må vi sammen arbejde på, at dette blodomløb fremover ikke mere volder dig problemer.

Vores fælles mål er at give dig din livskvalitet tilbage

Vi hjælper dine arterieceller til selv at mindske forkalkningen og retablere normale forhold i karvæggene, så både hjerte, hjerne og dine ben får normaliseret blodforsyningen. Det gør vi med en EDTA-behandling, som læger verden over har brugt siden 1980'erne med enestående succes. Vi giver dig EDTA-behandling via et drop, og behandlingen vil uge efter uge øge den vigtige blodcirkulation og styrke dine blodårers cellelag.

Vi anerkender EDTA fordi:

1. EDTA behandling er effektiv.
En forbedrede tilstand ses hos 70-80% af vores patienter med hjertekrampe, ”Vindueskigger syndrom” eller åreforkalkning i halspulsårerne. Behandlingen overflødiggører ca. 60% af bypass operationer og redder over 80% af ben, som er klar af amputation.

2.  Den opnåede behandlingseffekt er varig.
Det er vist, ved 40 behandlinger givet indenfor et år, fortsat har effekt 5 år senere.

3. EDTA fjerner samtidigt tungmetaller
 Bly, aluminium og cadmium fjernes, da de har mange skadelige effekter.

4. EDTA er veldokumenteret
I TACT studiet fra USA deltog 1700 patienter med hjerte karsygdom og tidligere blodprop i hjertet. I EDTA-gruppen var der signifikant færre dødsfald, færre blodpropper i hjertet, i hjernen og færre med behov for ByPass operation eller ballonudvidelser, ligesom der var færre indlæggelser på grund af hjertesmerter.

40% færre dødsfald hos diabetikere:
Der var en særdeles overbevisende effekt hos diabetikere, hvor der var 40% færre dødsfald, blodpropper eller behov for hjertekirurgi.

5. EDTA-behandling er ufarlig, når den anvendes korrekt. Og det gør vi.
Behandlingen har et bivirkningsniveau som er mindre end almindelig hovedpinepiller.

Konklusion: Du får markant bedre livskvalitet
EDTA er suverænt den bedste behandling til åreforkalkningspatienter, og til dato den eneste, hvormed vi kan fjerne din åreforkalkning og markant nedsætte risikoen for nye blodpropper.

2/3 af de, der står foran en ByPass-operation
i hjertet eller proteseoperation i bækkenet, kan
undgå denne, og næsten alle kan undgå en
amputation, hvis de kommer til os i tide.

Igennem de 30 år, vi har brugt EDTA i behandling af patienter med åreforkalkning, har vi reddet ca. 80-90% af amputationstruede ben, vi har sat i klinikkerne over hele Danmark. Og nogen er endda kommet meget sent i forløbet.

Vi er klar til at gå i gang

Når du går i gang med EDTA behandling, vil du hurtigt opleve en bedring, og vi arbejder samtidig på, at du ikke får nye problemer med dette blodkredsløb. Derfor giver vi dig også nøje udvalgte mineral- og vitamintilskud parallelt med EDTA. Vi giver dig gode råd om bevægelse og god og nærende kost, som det er godt, du følger, for at du for fremtiden har en god livskvalitet. 
Med disse tiltag kan vi opnå vores fælles mål: En ny og bedre livskvalitet. Vi kommer i gang ved, at du simpelthen bestiller en konsultation hos en af vores dygtige læger.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig om din livskvalitet.

IOM Klinikken

"Jeg har undgået amputation - to gange"

torben 69 år

Det var tilbage i 2000, ved Torben første gang stiftede bekendskab med EDTA og IOM klinikken. På det tidspunkt havde Torben mistet følelse i begge ben og på hospitalet havde han fået på vide, der ikke var andet ved at gøre slut ved amputere. Heldigvis for Torben havde en kendt hørt om EDTA, og kunne vise ham vej til klinikken. Efter kun 10 EDTA-behandlinger havde Torben fået blodcirkulationen tilbage i både fødder og ben.  
Læs hele Torbens historie her ...

Læs mere om vores behandling for åreforkalkning og diabetes i denne mappe


Læs mere om EDTA-behandling:

Indsæt postliste