Vi behandler og forebygger åreforkalkning - med EDTA

Har du fået diagnosen, at du har åreforkalkning eller diabetes? Kan du mærke et eller flere af de kendte symptomer, og er din livskvalitet truet?
Hvis ja, er det vigtigt, at du aktivt kommer i gang med en relevant behandling.

Jo tidligere, desto bedre kan vi hjælpe dig.

Som du kan læse her, ved vi hvad vi taler om, når vi påstår, at vi kan hjælpe dig. Det har vi allerede gjort for 1000’ vis af patienter i de sidste 30 år.

Hvorfor har du åreforkalkning?

Åreforkalkning er en sygdom, der udvikler sig i kroppen efterhånden, som vi ældes. Den er ofte smertefuld, og den udvikler sig over tid med stadigt flere symptomer og tab af god livskvalitet.

Din livsstil er en vigtig faktor

Åreforkalkning skyldes ofte et kedeligt samspil af flere faktorer. Herunder ofte mangeårig kost med mangel på mineraler og vitaminer. Også rygning, mangel på motion, sukkersyge og/eller du er meget stresset eller sover dårligt har betydning.
Åreforkalkning er i mange år blevet betragtet som vandrør, der er tilstoppet af kalk. Man har derfor indsat en stent (fjeder der holder blodkarret åbent), eller nye rør uden om forsnævringen (bypass-operation). Disse metoder har desværre ingen virkning på selve sygdommen, og den symptomlindrende effekt er tidsbegrænset. I dag ved vi, at arterier er ikke vandrør.
Dine arterier består af levende celler, som kan trives eller mistrives. Vores opgave er at skabe trivsel igen i dine celler.

Vi har 2 opgaver sammen:

1. Først og fremmest at få dit blodomløb til at blive så normalt som muligt igen, og forhindre unødige, risikofyldte operationer. Vi ved hvordan det gøres.

2. Dernæst må vi sammen arbejde på, at dit blodomløb fremover ikke mere volder dig problemer.

Vores fælles mål er at give dig din livskvalitet tilbage

Vi hjælper dine arterieceller til selv at mindske forkalkningen og retablere normale forhold i karvæggene, så dit hjerte, hjerne eller dine ben får normaliseret blodforsyningen. Det gør vi med en EDTA-behandling, som læger verden over har brugt siden 1980’erne med enestående succes. Vi giver dig EDTA-behandlingen via et drop, og behandlingen vil gang efter gang øge den vigtige blodcirkulation og styrke dine blodårers cellelag.

Vi anvender EDTA fordi:

1. EDTA behandlingen er effektiv.
Den forbedrer tilstanden hos 70-80 % af patienter med hjertekrampe eller ”Vindueskigger syndrom” eller åreforkalkning i halspulsårerne. Behandlingen overflødiggør ca. 60 % af bypass operationer og redder over 80 % af ben, som er truet af amputation.

2. Den opnåede behandlingseffekt er varig.
Det er vist, at 40 behandlinger givet indenfor et år, fortsat har effekt 5 år senere.

3. EDTA fjerner samtidigt giftige tungmetaller
Bly, aluminium og cadmium fjernes, der har mange skadelige effekter.

4. EDTA er veldokumenteret
I TACT studiet fra USA deltog 1700 patienter med hjerte karsygdom og tidligere blodprop i hjertet. I EDTA-gruppen var der signifikant færre dødsfald, færre blodpropper i hjertet og i hjernen og færre med behov for ByPass operation eller ballonudvidelser, ligesom der var færre indlæggelser på grund af hjertesmerter.

40 % færre dødsfald hos diabetikere:
Der var en særdeles overbevisende effekt hos diabetikere, hvor der var 40 % færre dødsfald, blodpropper eller behov for hjertekirurgi.

5. EDTA-behandling er ufarlig, når den anvendes korrekt. Og det gør vi.
Behandlingen har et bivirkningsniveau som er mindre end almindelige hovedpinepiller.

Konklusion: Du får markant bedre livskvalitet
EDTA er suverænt den bedste behandling til åreforkalkningspatienter, og til dato den eneste, hvormed vi kan fjerne din åreforkalkning og markant nedsætte risikoen for nye blodpropper.

2/3 af de, som står foran en ByPass operation
i hjertet eller proteseoperation i bækkenet, kan
undgå denne, og næsten alle kan undgå en
amputation, hvis de kommer til os i tide.

Igennem de 30 år, vi har brugt EDTA i behandling af patienter med åreforkalkning, har vi reddet ca. 80-90 % af de amputationstruede ben, vi har set i klinikkerne over hele Danmark. Og nogen er endda kommet meget sent i forløbet.

Vi er klar til at gå i gang

Når du går i gang med EDTA behandlingen, vil du hurtigt opleve en bedring, og vi arbejder samtidigt på, at du ikke får nye problemer med dit blodkredsløb Derfor giver vi dig et nøje udvalgt mineral- og vitamintilskud parallelt med EDTA. Vi giver dig gode råd om motion og god og lødig kost, som det er vigtigt, du følger, for at du for fremtiden har en god livskvalitet.
Med disse tiltag kan vi opnå vores fælles mål: En ny og bedre livskvalitet. Vi kommer i gang ved, at du simpelthen bestiller en konsultation hos en af vores dygtige læger.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig om din livskvalitet.

IOM Klinikken

Læs mere om vores behandling for åreforkalkning og diabetes i denne folder

Læs mere om EDTA behandling:

Insert Post List

VIL DU MODTAGE NYHEDSBREV

Få nyheder fra Lægeklinikken IOM direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke og du kan til enhver tid afmelde med et enkelt klik.