Birgitthe rec

Kontakt

Du har mulighed for at kontakte os på 4 forskellige måder: Kontaktformular, Email, Telefon og SMS

  Kontaktformular (sikker formular / krypteret)

  IT sikkerhed i kontaktformularen:

  Når du bruger denne kontaktformular kan du roligt skrive personfølsomme oplysninger i den, hvis det er din hensigt. Forbindelsen mellem din computer og hjemmesiden er krypteret via https, som du kan se oppe i din adresselinje ved siden af den grønne hængelås.

  Når du trykker på Send-knappen bliver dine indtastede oplysninger sendt krypteret med RSA (Rivest-Shamir-Adleman, Cryptosystem) fra din computer til webserveren og PGP (Pretty Good Privacy) fra webserveren til mailserveren.

  Opfordring: Tag personligt IT-ansvar. Kræv af alle dem du kommunikere med over internettet, at I skal kommunikere sikkert/krypteret. Det er dine personlige oplysninger der kan komme til at ligge frit tilgængeligt på Internettet, hvis du ikke er mere varsom. Det er ikke så svært at sætte kryptering op.

  Lægeklinikken IOM
  Buddingevej 306
  2860 Søborg

  Tlf   +45 4588 0900
  Fax  +45 4588 0947
  iom@iom.dk

  Klinikken er åben
  mandag, onsdag og torsdag kl. 9-16
  tirsdag kl. 9 -16 eller 12-20
  fredag kl. 9-14
  Receptionen er åben
  mandag, onsdag og torsdag kl. 9-15
  tirsdag kl. 9-17
  fredag efter aftale

  Kontakt IOM-Klinikken pr. email som ny patient
  Skriv email på nypatient@iom.dk
  Eller benyt kontaktformularen på denne side

  Sikker krypteret email

  For at beskytte indholdet af email kommunitionen mellem dig og IOM-Klinikken opfordres du til at kryptere dine emails som du sender til IOM-Klinikken. Jeg, Tom Kirkebæk, som dataejer i IOM-Klinikken har besluttet, at krypteringen skal forgå på den sikreste private måde med PGP-kryptering (Pretty Good Privacy) ved hjælp at et nøglepar bestående af en privat nøgle og en offentlig nøgle. Nøgleparret laver du selv og kun du er i besiddelse af nøgleparret, istedet for at andre har produceret nøgleparret og er i besiddelse af det. Vi skal blot udveksle hver vores offentlige nøgler til hinanden. Udvekslingen af de offentlige nøgler kan ske pr. almindelig ukrypteret email eller via kontaktformularen nederst.

  Du har mulighed for at sende krypteret emails til  iom@iom.dk og nypatient@iom.dk ved brug af vores offentlige nøgler. Hent vores offentlige nøgle ved at trykke på følgende links og tilføj dem i dit email program: iom@iom.dk eller nypatient@iom.dk

  Telefonisk henvendelse

  Du kan kontakte klinikken telefonisk tlf: +45 4588 0900 mandag til torsdag fra kl 08:00 – 10:00 og 11:15 og 12:00
  Fredag lukket for telefoniske henvendelser.
  Da vi gerne vil hjælpe så mange mennesker som muligt er samtalen kun kort.

  AFBUD TIL KONSULTATION HOS LÆGE ELLER ERNÆRINGSTERAPEUT SENEST 2 ARBEJDSDAGE FØR, KL 12 på email iom@iom.dk eller SMS 50 57 09 90

  Dvs vi skal have dit afbud til en konsultation mandag senest om torsdagen, ellers udløses gebyr på 600 kr.

  AFBUD TIL INFUSIONSBEHANDLING SENEST DAGEN FØR, KL 12 på email iom@iom.dk eller SMS 50 57 09 90

  Da vi til konsultationer afsætter 30-60 minutter hos lægen og 60-90 minutter hos ernæringsterapeut udløser for sen aflysning eller udeblivelse fra konsultation hos et gebyr på 600 kr.

  Ved behandlinger afsættes tid i kalenderen og blandes medicin, derfor vil vi også gerne bede om afbud senest dagen før. For sene afbud eller udeblivelser kan udløse gebyr på 400 kr.

  AFBUD PR SMS
  Hvis du har en tid og må melde afbud kan det ske pr. SMS

  Du skal blot skrive en SMS til + 45 5057 0990 med dit navn og fødselsdato og dato og tidspunkt for din tid.

  Dette nummer kan IKKE bruges til opkald til klinikken

  KRYPTERET SMS
  Hvis du vil sikre indholdet af din henvendelse og evt. personlige oplysninger i den SMS du sender til os overfor uvedkommende, brug da app’en Signal på din telefon. Vi bruger nemlig app’en Signal til al SMS.

  NY RECEPT

  Hvis du er patient hos os i forvejen og har brug for ny recept kan du sende besked her.

  Skriv:

  Navn – adresse – email – telefon

  Fødselsdato

  Præparatnavn

  Dosis og forslag om antal

  Ønsket apotek

  Lægen vil tage stilling til om recepten kan udskrives, og recepten sendes pr brev eller faxes til apoteket. Gebyr 500 kr.