[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]KOST OG KRÆFT
– hvad skal jeg spise når jeg har kræft?

Onsdag d. 30. oktober kl. 16:30 -18.00, giver Charlotte Gylling Mortensen sit bud på, hvilken kost,  IOM klinikken anbefaler patienterne.

KAN VI SVARE PÅ DET?
Ikke 100%,  men en god strategi er at prøve at skabe gode betingelser for kroppens raske celler og dermed styrke kroppens selvhelbredende kræfter. Det kan man gøre på flere måder.

Denne eftermiddag kan du forvente at blive klogere på:

  • Hvordan maden påvirker miljøet i kroppen?
  • Plantestoffer med cancerhæmmende evner
  • Hvad er det lige med gluten, mælk og soya?
  • Hvad indebærer forskellige kræftdiæter?
  • Kræft og ketogendiæt – er kræft også en metabolisk sygdom?

FOREDRAGSHOLDER
Charlotte Gylling Mortenen, cand scient klinisk ernæring og functional medicine certificeret. Desuden er hun medforfatter i Functional Foods bogserien fra Muusman forlag, hvoraf de første bøger om Bone Broth, Gurkemeje, Kokosolie, Præ- og Probiotika og Korsblomstrede grøntsager allerede er udgivet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1471″ img_size=”full”][vc_column_text]PRIS
175 kr. pr. person
Prisen er inklusive opskrifter og lidt smagsprøver.
150 kr. for dig der allerede er patient i klinikken.
En pårørende i følgeskab med dig pris: 100 kr.
Max 15 deltagere.

STED

IOM klinikken,
Lyngby Hovedgade 37 st,
2800 Lyngby[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]