Om IOM klinikken - Institut for Orthomolekylær Medicin

IOM klinikken er centralt beliggende i nærheden af Buddinge Station og talrige offentlige transportmidler findes i umiddelbar nærhed. Der er endvidere gode tilkørselsforhold fra motorveje og andre indfaldsveje, samt gode parkeringsmuligheder ved Pelican Buddingevej 310.

IOM klinikken ligger i en bygning, trukket tilbage fra vejen og oppe på taget, hvor der er højt til himlen.
Klinikken er indrettet i lyse rum og i små miljøer, med særligt henblik på de specielle behandlingsformer, vi her tilbyder.

På baggrund af mange års erfaring med infusionsbehandling, der ofte strækker sig over 1-3 timer, er vores behandlingsrum komfortabelt indrettet og man kan læse, blunde, drikke sin juice, spise, sludre med sine medpatienter, arbejde på sin medbragte computer eller simpelthen blot slappe af under behandlingen.

Behandlingsstuen benyttes også til orienteringsmøder, foredrag, kurser og seminarer.

 

Det hele startede i Lyngby, hvor speciallæge Claus Hanckes kredsløbsklinik vokset så meget, at der var behov for en udvidelse af såvel lægestaben som lokaliteterne.

Det smukke, gamle Hvide Palæ på Lyngby Hovedgade var en passende ramme til i maj 2020, hvor IOM klinikken flyttede til Buddingevej 306 i Søborg.

IOM klinikken i Lyngby var en passende ramme, at etablere Danmarks første Institut for Orthomolekylær Medicin, hvor læger og sundhedspersonale beskæftiger sig med patientbehandling samt uddannelse og forskning inden for dette område.

Vi interesserer os specielt for nye metoder til forebyggelse og behandling af de såkaldte livsstilssygdomme som åreforkalkning, cancer og autoimmune lidelser.

I dag består IOM klinikken af tre læger – hvilket betyder, at klinikken har en bred ekspertise inden for de forskellige grene af orthomolekylær forebyggelse og patientbehandling. Klinikken beskæftiger desuden 4 sygeplejersker, to sekretærer samt et antal vikarer.