Om Lægeklinikken IOM - Institut for Orthomolekylær Medicin

Lægeklinikken IOM har eksisteret i over 30 år, og vi er anerkendte for vores gode og solide resultater. Vores patienter har gennem årene udtrykt deres anerkendelse af vores grundige viden til at øge deres livskvalitet markant.

Vi er et anerkendt lægehus. Samtidigt bestræber vi os på også at være et videnshus for vores patienter og andre behandlere.

Vores tilgang til vores patienter er helhjertet. Vores patienter vil opleve både professionalisme og topviden til at hjælpe dem, og ikke mindst møder vi vores patienter med nærvær og indlevelse.

Vi giver vores patienter indsigt til at øge deres livskvalitet Vi og vores patienter ved, at de kan selv gøre meget for bevarelse af en god livskvalitet. Med fornuftige tilskud af mineraler og vitaminer og gode motionsvaner kan immunforsvaret og det almene velvære ofte få et markant løft.

Vi har indgående ekspertise i netop disse områder. Vi ved at en samlet velkoordineret plan af behandling, kost, tilskud og relevant motion udgør den bedste løsning.

Vi er fagligt kompetente
Vores læger og sygeplejersker har dyb og løbende opdateret viden omkring vores områder. Vi holder os løbende orienteret omkring de seneste forskningsresultater, og vi er i front på vores speciale områder til gavn for vores patienter.

Vi har et velfungerende lægehus
Vores Klinik ligger på Buddingevej 306 i den dejlige lyse topetage tæt på offentlig transport. Vi har elevator og handikapparkering og dejlige rolige lokaler til de forskellige former for behandling vi tilbyder.

Velkommen til lægehuset IOM
Cheflæge Katrine Flindt og personale


VIL DU MODTAGE NYHEDSBREV

Få nyheder fra Lægeklinikken IOM direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke og du kan til enhver tid afmelde med et enkelt klik.