Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan IOM (“vi”, “os” eller “vores”) indsamler, bruger og beskytter personlige oplysninger i forbindelse med vores nyhedsbrev.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler personlige oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. De personlige oplysninger, som vi kan indsamle, omfatter dit navn, din e-mailadresse og andre oplysninger, som du frivilligt giver os.

Brug af personlige oplysninger

Vi bruger de personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, til at sende dig vores nyhedsbrev. Vi vil ikke videregive, sælge eller udleje dine personlige oplysninger til tredjeparter til markedsføringsformål.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Vi tager passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller tab. Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse af eller sletning af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at tilbagekalde dit samtykke til vores brug af dine personlige oplysninger til enhver tid. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os via de oplysninger, der er angivet nedenfor.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på følgende e-mailadresse: iom@iom.dk

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi kan ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil træde i kraft fra det tidspunkt, hvor vi offentliggør den reviderede privatlivspolitik på vores hjemmeside. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne privatlivspolitik regelmæssigt for at holde dig informeret om vores behandling af dine personlige oplysninger.