Højdosis C-vitamin behandling

sELVOM MAN HAR FÅET EN KRÆFTDIAGNOSE, KAN DER GØRES MEGET FOR AT HJÆLPE

Vi har gennem mere end 25 år hjulpet kræftpatienter. Vores erfaringer er rigtig gode, idet vi hjælper vores patienter med at bremse kræftvæksten og samtidigt øge livskvaliteten markant.

Vi er specialister i Redox-behandling, som vi også kalder C-vitaminbehandling. Det er en skånsom og bivirkningsfri metode til behandling af kræftsygdomme, der er internationalt anerkendt.

Redox-behandling målretter den skadelige og gavnlige del af behandlingen til kun at ramme kræftcellerne, samtidigt med, at man stimulerer den normale aktivitet i kroppens sunde celler. 
Man skaber herved en mild kemoterapi uden nogen bivirkninger.
Dette gør vi med en kombination af intravenøs behandling, kostjustering og indtagelse af en række vigtige kosttilskud.

Redox behandling fungerer fint sammen med kemoterapi og strålebehandlinger

Ofte vælger patienter at få Redox-behandling sideløbende med strålebehandling eller kemoterapi, og vores erfaring er, at de ofte kommer gennem forløbet med færre bivirkninger.

Indledende konsultation med fokus på livskvalitet  

Ved den indledende konsultation, gennemgår vi sammen vigtige forbedringer af kost, livsstil og behandling, så du får det bedste udbytte af behandlingen.

Så er du klar til den intravenøse Redox-behandling, der populært omtales som “naturlig kemoterapi”. 
Der er tale om en behandling, der udelukkende skader kræftceller, og samtidigt gavner kroppens normale celler og immunforsvar. Dette lader sig gøre, fordi vi udnytter de biologiske forskelle, der er på kræftceller og normale celler.

Behandling under trygge forhold

Redox-behandling tilpasses individuelt til behovet, og den indeholder blandt andet vitamin-C i høj dosis. Behandlingen tager ca. 2 timer, hvor du sidder i klinikken under trygge forhold.
Du sidder i en behagelig lænestol, hvor du kan lægge benene op og få tid til at læse en god bog.
Der gives i starten 2-3 behandlinger om ugen. Dette justerer vi løbende, så du får den bedste effekt.

Efter behov fortsætter du bare dit liv

Efter hver behandling kan du fortsætte dine daglige gøremål helt uden hensyntagen til, at du er i intensiv behandling.

Bestil en konsultation

Hvis du eller din familie ønsker yderligere oplysninger, er I naturligvis altid velkommen i klinikken.

“Som en, der får bivirkninger af alt, er det så dejligt med en behandlingsform, som ikke giver bivirkninger”

Janne, 76 år

Janne er i behandling for brystkræft. Hun har netop rundet 20 ud af 30 planlagte C-vitamin behandlinger. Ved siden af C-vitaminen, får Janne anti-hormon indsprøjtninger. Alt andet medicin bliver hun syg af. “Det er rart med et alternativ [C-vitamin] som jeg ikke får bivirkninger af, og som kan booste mit immunforsvar”, siger Janne.
Janne er egentlig blevet erklæret ‘uhelbredelig’, men det tror hun ikke på. Andre på klinikken har fået samme besked. “Nogen gange snakker jeg med de andre her på klinikken. Vi har jo nogle ting til fælles.