Tungmetaller har igennem årene forårsaget betydelige skader hos mange patienter. Vores omverden er ofte belastet med tungmetaller, som er giftige for os, og på et tidspunkt kan vores krop ikke længere fungere normalt, idet forgiftningsgraden simpelthen bliver for voldsom. Det er derfor vigtigt at undersøge dette, hvis du har uafklarede symptomer, som for eksempel:

SYMPTOMER PÅ TUNGMETALFORGIFTNING

  • Træthed?
  • Koncentrationsbesvær?
  • At du ikke husker lige så godt mere?
  • Svimmelhed og/eller hovedpine?
  • Ufrivillige rysten?
  • Oppustethed i mavetarmsystem?
  • Afvekslende afføringsmønster eller tendens til candida (svampeinfektion) etc?

Alle disse symptomer belaster og nedsætter livskvaliteten for mange mennesker.
Årsagen er ofte den, at din krop netop er belastet af tungmetaller, der blandt andet svækker din krops immunforsvar og også kan forårsage mentale problemer. Dette gælder især hvis du allerede har fået en diagnose, såsom kræft, hjerte-karsygdomme, diabetes, allergier, sygdomme i mave-tarmkanalen, nyrer eller centralnervesystemet. Vi har gode erfaringer med at afgifte kroppen for tungmetaller, der ofte betyder en ny og markant bedre livskvalitet.

Vi starter med en konsultation, hvor vi sammen med dig danner os et overblik over belastningsgraden og dine symptomer. Ved denne første konsultation vil vi så, hvis vi skønner, det er relevant, udlevere en test, der afdækker din tungmetalbelastning.

Vi har valgt den sikreste metode, der er måling af tungmetalindholdet i din døgnurin, uden og med indtagelse af en medicin, som udskiller tungmetaller.

På grundlag af resultatet af testen planlægger vi en behandlingsstrategi sammen med dig.
Behandlingen afhænger af det aktuelle tungmetal.

DER FINDES EFFEKTIVE AFGIFTNINGSMIDLER
Bly, Cadmium og Aluminium fjernes effektivt med en EDTA-behandling, og Kviksølv mest effektivt fjernes med tabletbehandling.

Du må regne med omkring 8-12 måneders behandling, inden du skal lave en ny kontrol urin test.

Læs mere om vores behandling for tungmetalforgiftning i denne folder

VIL DU MODTAGE NYHEDSBREV

Få nyheder fra Lægeklinikken IOM direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke og du kan til enhver tid afmelde med et enkelt klik.