Find vej

Parkering

Kommer du til klinikken i bil, er det en fordel at være i god tid og det er lettest at parkere i parkeringskælderen under Lyngby Storcenter. Indgangen til parkeringskælderen er via Toftebæksvej.
Det er muligt, at parkere på Lyngby Hovedgade i 30 min. uden betaling. Det er her ikke muligt, at betale sig til mere parkeringstid end de 30 min.
Det er muligt, at køre til Gasværksvej og parkere gratis i 2 timer. Det er ikke muligt, at betale sig til mere tid end de 2 timer.
Skrådt overfor Gasværksvej er det muligt, at køre ned af rampen og parkere i kælderen eller videre ud til udendørsparkeing. Her er det betalingsparkering i hele perioden.

 

Offentlig transport

Klinikken ligger tæt på Lyngby station, hvor du kan benytte S-tog, linje B og E, samt flere bus-linjer. Endvidere ligger Nærumbanen i umiddelbar nærhed af klinikken.

Den. 1. maj 2020 flytter IOM klinikken til
Buddingevej 306, 2860 Søborg.

Kommer du til klinikken i bil fra motorvejen, så kør af ved Buddinge afkørslen og kør mod Buddinge. IOM klinikken ligger på samme side og umiddelbart efter Buddinge station og Kvickly. Du kan også komme fra Bagsværd eller Herlev siden. Kør efter Buddinge runddel.

Kommer du til klinikken i bil, er lettest at parkere i på p-pladserne ved Pelican – se grønne flag, eller på den store p-plads på modsatte side af Buddingevej, hvor der er 3 timers parkering.

Offentlig transport

Klinikken ligger kun 300 m fra Buddinge station, hvor du kan benytte S-tog, linje B og BX.- Begge S-togslinjer kører mellem Høje Tåstrup og Farum.

Vælger du at tage bussen til Buddinge Station, så kører buslinje 200S, 300S, 6A, 30E.